Minu elu siis, kui ma ei reisi

Nagu ma enda tutvustuses kirjutasin, olen pärit Tallinnast ja terve elu ka Tallinnas elanud (vahelduvalt pikemate ja lühemate reisidega). Vanemate juurest kolisin välja nii ruttu kui sain, sest mulle meeldib ikkagi olla iseseisev. Mitte nii iseseisev, et päris üksi kuskil lossis elaksin, aga olen leidnud endale väga mõnusa sõbranna, kellega korterit jagame.

Minu kodu

Ilma aadressi ja põhjalikuma kirjelduseta saan öelda, et olen endiselt Nõmme linnaosas ning minu koduks on kahetoaline, eraldi köögiga korteri. Üks tuba on minu päralt, teine tuba sõbranna päralt ning kööki, vannituba ja koridori jagame võrdlemisi sõbralikult. Üks põhjus, miks ma päris üksi ei taha elada, on see, et kui ma pikalt ära olen, oleks pidev mure, et mis ikka kodus toimub ja kas kõik on korras.

Praeguse elukorralduse juures sellega aga probleemi ei ole.

Kui ma olen kodus, siis olen kodus. Mõnikord ei suhtle sõbrannaga omavahel mitu päeva, sest oleme mõlemad oma toas ja kui kasutamegi kööki, siis niivõrd erinevatel aegadel, et teineteist ei näe ka. Samas ei näe me kumbki selles suurt probleemi ja vahel jälle võivad olla ajad, kus me oleme ninapidi koos, vaatame filme, kokkame jne. Väga suuri pidusid me kumbki ei armasta aga vahel selliseid istumisi teeme küll. Reeglina kuulub sinna istumise juurde pizza küpsetamine, vesipiibu tegemine ja hea muusika kuulamine.

Kui ma ära olen, maksan üüri ja kommunaale nagu ikka ning kui sõbrannal väga vaja, võib ta minu tuppa mõne oma sõbra majutada.

Kodune elu

Kui ma ei reisi, siis ma juba plaanin oma järgmist reisi. Kõlab naljakalt aga enam vähem nii see siiski on. Muidugi on kodus olles vaja ka tööd teha – pokkerit mängida. Kuigi ma üritan endale mingit graafikut luua, siis reeglina ma nädalaid ette tehtud graafikust kinni ei suuda pidada ning otsustan iga hommik ise, mida ma teen.

Kindlasti käin aegajalt ka kuskil trennis. Mind on õnnistatud heade geenidega, nii et kui ma ka paar nädalat või paar kuud sporti ei tee, siis pole hullu – kaal on enamvähem sama. Kui mul aga viitsimist ja aega on, käin oma joogatreeneri juures tunnis. Väga tihti teen joogat ka omaette kodus, ent aegajalt on hea käia üle näitamas, kuidas mingeid asendeid võtan ja vajadusel saab korrigeerida. Suvisel ajal ka rattasõit ning eelmise suve avastus oli SUP ning wakeboard. Talvel olen rohkem oma urus või siis kuskil välismaal.

Aegajalt käin ka sõpradega koos väljas, ent siis valivad reeglina nemad koha ja mina liigun seni kaasa kuni igav hakkab ja ma koju magama tulen.